Пожалуйста, включите JavaScript! Как это сделать!

Спеціальності

141 ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА, ЕЛЕКТРОТЕХНІКА ТА ЕЛЕКТРОМЕХАНІКА: електромеханічні системи з інтелектальним керуванням

ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНІ СИСТЕМИ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМ КЕРУВАННЯМ ...... З 2008 р. на факультеті АМтаР відкрито перспективна спеціальність В«Електроенергетика, електротехніка й електромеханікаВ». При цьому підготовка бакалаврів залежно від обраної спеціалізації здійснюєть...

151 АВТОМАТИЗАЦІЯ ТА КОМП'ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: комп'ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації

Випускники факультету АМтаР обслуговують, модернізують старі та експлуатують найновіші автоматичні та автоматизовані лінії і обладнання, оснащені мікропроцесорною та комп’ютерною технікою, нерідко ... Випускники факультету АМтаР обслуговують, модернізують старі та експлуатують найновіші автоматичні та автоматизовані лінії і обладнання, оснащені мікропроцесорною та комп’ютерною технікою, нерідко ...

181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробництв та харчоконцентратів

Освітня програма В«Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратівВ» передбачає підготовку фахівців для підприємств з виробництва хлібобулочних, кондитерських, макаронних виро......

181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: Технології зберігання та переробки зерна

Освітня програма В«Технології зберігання і переробки зернаВ» передбачає підготовку фахівців для підприємств зернозаготівельної та зернопереробної галузі вЂ“ хлібоприймальних підприємств, заготівельн......

Освітньо-професійна програма: Інноваційні технології ресторанного бізнесу (СВО Могістр)

Спеціалізації і програми підготовки: Інноваційні технології страв у сучасних закладах ресторанного бізнесу Інноваційні напрямки ресторанного бізнесу(проектування сучасних закладів) Інноваційні техн... Спеціалізації і програми підготовки: Інноваційні технології страв у сучасних закладах ресторанного бізнесу Інноваційні напрямки ресторанного бізнесу(проектування сучасних закладів) Інноваційні техн...

181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: ресторанні технології здорового харчування (СВО Бакалавр)

Освітньо-професійна програма: Ресторанні технології здорового харчування Спеціалізації і програми підготовки: Технології санаторно-курортного харчування Технології дієтичного харчування (при захвор......

242 ТУРИЗМ: Туризм

ФІЛОСОФІЯ ТУРИЗМУ: БІЗНЕС І ЗАДОВОЛЕННЯ + ЗНАННЯ ТА ЦІКАВЕ ЖИТТЯ = ТУРИЗМ "Міжнародний туризм" – міжнародний досвід, провідні країни світу, міжнародний туристичний ринок і туристичні потоки, орга......

075 МАРКЕТИНГ: маркетинг

Спеціальність 075 МАРКЕТИНГ: освітньо-професійна програма "Маркетинг" Фахові дисципліни: В«Організація рекламної діяльностіВ» В«МерчандайзингВ» В«БрендингВ» В«PR-технологіїВ» В«Інтер......

Освітньо-професійна програма: Індустрія здорового харчування (СВО Магістр)

Освітньо-професійна програма: Індустрія здорового харчування Спеціалізації і програми підготовки: Технології дієтичного та спортивного харчування Технології дитячого та геронтологічного харчування ......

051 ЕКОНОМІКА: економіка підприємства

Спеціальність 051 В«ЕкономікаВ» ОПП В«Економіка підприємстваВ» Освітньо-професійна програма В«Економіка підприємстваВ» – це, насамперед, фундаментальна підготовка і практичні навички для ефективно......

071 ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ: облік і аудит

Спеціальність 071 В«Облік і оподаткуванняВ» ОПП В«Облік і аудитВ» ...... Спеціальність В«Облік і оподаткуванняВ» ОПП В«Облік і аудитВ»традиційно популярна, і це не випадково. Жодне підприємство не може обійтися без бухгалтера, внутрішнього аудитора, спеціалістів з фінансо...

181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: Технології продуктів бродіння та виноробства

Освітньо-професійна програма "Технології продуктів бродіння та виноробства" – студентів чекає комплексна практика на сімейних підприємствах Франції, на провідних, сучасних підприємствах України. Є ......

ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: технології зберігання та переробки водних біоресурсів

Освітньо-професійна програма: Технологія риби і морепродуктів Сьогодні перелік рибних і морепродуктів налічує понад 800 видів. В рамках спеціальності студенти вивчають технологію виробництва: рибних ......

ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: Технології переробки фруктів та овочів в аграрному бізнесі

Освітньо-професійна програма В«Технології переробки фруктів та овочів в аграрному бізнесіВ» - це стабільний дохід, власний бізнес, впевненість у завтрашньому дні, попит і популярність серед роботодав......

ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: технології зберігання, консервування та переробки молока

Спеціалізації і програми підготовки: ««Технологія морозиваВ» В«Технології продуктів дитячого харчуванняВ» В«Технології масел і жирівВ» В«Безпека продуктів харчуванняВ» В«Технології сушки харчових п......

ГАЛУЗЕВЕ МАШИНОБУДУВАННЯ: обладнання переробних і харчових виробництв

Освітньо-професійна програма "Обладнання переробних і харчових виробництв" спеціальності 133 Галузеве машинобудування ...... Будь-які механізми, якими ми користуємося в повсякденному житті, складаються із простих або складних деталей і з'єднань. Всі вони є продукцією машинобудування – галузі народного господарства, яка з...

ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: технології зберігання, консервування та переробки м'яса

Спеціальність 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: освітньо-професійна програма "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса" Технологія спецій і прянощів М'ясний ринок займає високу позицію серед тов......

ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: технології ресторанного бізнесу (СВО Бакалавр)

Освітньо-професійна програма: Технології ресторанного бізнесу Спеціалізації і програми підготовки: Технології ресторанного бізнесу Інноваційні технології харчування Технології дієтичного та спортив......

ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА, ЕЛЕКТРОТЕХНІКА ТА ЕЛЕКТРОМЕХАНІКА: Нетрадиційні та відновлювані джерела енергії

Спеціальність 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка Ступінь вищої освіти: Бакалавр, Магістр Освітня програма: В«Нетрадиційні і поновлювані джерела енергіїВ»...... Концепція підготовки інженерів-енергетиків – здатність вирішувати задачі еколого-енергетичного аудиту та менеджменту підприємств, житлових будинків, офісів фірм, працювати на підприємствах, фірмах,...

ТЕПЛОЕНЕРГЕТИКА: Енергетичний інжиніринг та енергоаудит, Теплоенергетика і енергоефективні технології

Спеціальність 144 ТЕПЛОЕНЕРГЕТИКА Ступінь вищої освіти: Бакалавр Освітня програма: В«Енергетичний інжиніринг та енергоаудитВ» Ступінь вищої освіти: Магістр Освітня програма: В«Теплоенергетика і енерг... Сьогодні розробка новітніх технологій більш ефективного використання енергоносіїв, джерел низькопотенціальної теплоти, створення автоматизованих систем технологічного, екологічного та технічного конт...

НАФТОГАЗОВА ІНЖЕНЕРІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЇ: Газонафтопроводи та газонафтосховища, Нафтогазова інженерія та технології, Прогресивні технології транспортування і зберігання нафти і газу

Спеціальність 185 Нафтогазова інженерія та технології Ступінь вищої освіти: Бакалавр Освітні програми: В«Нафтогазова інженерія та технологіїВ», В«Технології переробки в нафтогазовому комплексіВ» Ст... Сучасний стан енергетичного комплексу України потребує заходів щодо пошуку нафти та газу, транспортуванню та зберіганню їх з подальшим використанням, впровадженню новітніх енергозберігаючих технологі...

122 КОМП'ЮТЕРНІ НАУКИ: інформаційні управляючі системи та технології

Кафедра Інформаційних технологій і кібербезпеки забезпечує підготовку студентів за спеціальністю В«Комп'ютерні наукиВ». Одна з основних освітніх пграмам - В«Інформаційні управляючі системи та технол... Кафедра Інформаційних технологій і кібербезпеки забезпечує підготовку студентів за спеціальністю В«Комп'ютерні наукиВ». Одна з основних освітніх пграмам - В«Інформаційні управляючі системи та технол...

122 КОМП'ЮТЕРНІ НАУКИ: інформаційні технології проектування

Кафедра інформаційних технологій і кібербезпеки забезпечує підготовку студентів за спеціальністю В«Комп'ютерні наукиВ» за освітньою програмою В«Інформаційні технології проектуванняВ». Випускник осві... Кафедра інформаційних технологій і кібербезпеки забезпечує підготовку студентів за спеціальністю В«Комп'ютерні наукиВ» за освітньою програмою В«Інформаційні технології проектуванняВ». Випускник осві...

Задати питання