Програми підготовки для вступу на СВО "Магістр"
Галузь знань |
Спеціальність |
Освітня програма
|
Посилання на програму для підготовки до вступного іспиту |
||
Код |
Назва |
Код |
Назва |
||
Факультет автоматизації та робототехніки |
|||||
17 |
Електроніка, автоматизація та електронні комунікації |
174 |
Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка |
Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації і робототехніці (ОНП) |
|
14 |
Електрична інженерія |
141 |
Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка |
|
|
Екоенергетика та інтелектуальна електромеханіка |
|||||
Факультет економіки, бізнесу і контролю |
|||||
05 |
Соціальні та поведінкові науки |
051 |
Економіка |
Економіка підприємства |
|
Фінансово-економічнабезпека |
|||||
07 |
Управління та адміністрування |
071 |
Облік і оподаткування |
Облік і аудит |
|
Діджитал-облік і контроль |
|||||
Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу |
|||||
24 |
Сфера обслуговування |
241 |
Готельно-ресторанна справа |
Готельно-ресторанна справа |
|
18 |
Виробництво та технології |
181 |
Харчові технології |
Інноваційні технології ресторанного бізнесу та здорового харчування |
|
Факультет комп’ютерної інженерії, програмування та кіберзахисту |
|||||
12 |
Інформаційні технології |
122 |
Комп’ютерні науки |
Інформаційні управляючі системи та технології |
|
Комп’ютерні науки |
Інформаційні технології проектування |
||||
123 |
Комп’ютерна інженерія |
Комп’ютерні системи та мережі |
|||
Комп’ютерна інженерія |
Спеціалізовані комп’ютерні системи |
||||
Факультет менеджменту, маркетингу та публічного адміністрування |
|||||
07 |
Управління та адміністрування |
075 |
Маркетинг |
Маркетинг |
|
07 |
Управління та адміністрування |
073 |
Менеджмент |
Менеджмент |
|
07 |
Управління та адміністрування |
073 |
Менеджмент |
Логістика |
|
28 |
Публічне управління та адміністрування |
281 |
Публічне управління та адміністрування |
Публічне управління та адміністрування |
|
Факультет низькотемпературної техніки та інженерної механіки |
|||||
14 |
Електрична інженерія |
142 |
Енергетичне машинобудування |
Холодильні машини, установки і кондиціювання повітря (ОНП) |
|
Кріогенні технології виробництва, зрідження і транспортування природних газів |
|||||
Холодильні машини, установки і кондиціювання повітря |
|||||
13 |
Механічна інженерія |
131 |
Прикладна механіка |
Машини і технології паковання |
|
133 |
Галузеве машинобудування |
Системний інжиніринг промислових виробництв (ОНП) |
|||
Факультет нафти, газу та екології |
|||||
10 |
Природничі науки |
101 |
Екологія |
Екологічний контроль та аудит |
|
18 |
Виробництво та технології |
183 |
Технології захисту навколишнього середовища |
Технології захисту навколишнього середовища |
|
185 |
Нафтогазова інженерія та технології |
Газонафтопроводи та газонафтосховища |
|||
14 |
Електрична інженерія |
144 |
Теплоенергетика |
Теплоенергетика та енергоефективні технології |
|
141 |
Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка |
Екоенергетика та інтелектуальна електромеханіка |
|||
Факультет технології вина та туристичного бізнесу |
|||||
18 |
Виробництво та технології |
181 |
Харчові технології |
Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства |
Завантажити програму |
Сенсорний аналіз в харчових технологіях (ОНП) |
|||||
24 |
Сфера обслуговування |
242 |
Туризм і рекреація |
Міжнародний туризм |
|
Факультет технології зерна і зернового бізнесу |
|||||
18 |
Виробництво та технології |
181 |
Харчові технології |
Технології зберігання і переробки зерна |
Завантажити програму |
Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів |
|||||
13 |
Механічна інженерія |
133 |
Галузеве машинобудування |
ІТ-сервіс обладнання |
|
Факультет експертизи, біотехнології, харчової інженерії, підприємництва та торгівлі |
|||||
07 |
Управління та адміністрування |
076 |
Підприємництво та торгівля |
Підприємництво і торгівля, товарознавство та експертиза в митній справі |
|
18 |
Виробництво та технології |
181 |
Харчові технології |
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції |
|
Технології м’ясних і рибних продуктів |
|||||
Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси |
|||||
Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси |
- Програма підготовки для вступу на СВО "Магістр" з іноземної мови:
Завантажити Програму підготовки з іноземної мови
- Програми підготовки для вступу на СВО "Бакалавр":
Програма підготовки з української мови
Програма підготовки з математики
Програма підготовки з іноземної мови
Програма підготовки з біології
- Критерії оцінювання вступних іспитів на СВО "Бакалавр" та "Магістр"
Завантажити Критерії оцінювання фахових вступних іспитів
- Критерії оцінювання вступних іспитів для вступу на навчання іноземців та осіб без громадянства
Завантажити Критерії оцінювання вступних іспитів
РЕКОМЕНДОВАНА ЛІТЕРАТУРА
Шановні вступники! Рекомендуємо Вам використовувати для підготовки до вступних фахових випробувань визнані джерела літератури.
Для цього надаємо посилання на ресурси Науково-технічної бібліотеки Одеського національного технологічного університету, яка вміщує у собі сучасні підручники та матеріали для підготовки до іспитів та навчання в університеті.