Пожалуйста, включите JavaScript! Как это сделать!

Ступінь магістра

Програми вступних іспитів на ступінь магістра


1. Програма вступного іспиту з іноземної мови:

 

 Програма вступного іспиту з іноземної мови

 

2. Програми вступних іспитів зі спеціальностей

075 «Маркетинг» Освітньо - наукова програма « Маркетинг»

Програма для проведення вступних іспитів Ступінь магістра Cпеціальність 075 В«МаркетингВ» Освітньо - наукова програма В«МаркетингВ»...... Поняття цінової політики підприємства. 2. Поняття еластичності попиту у точці та на інтервалі. 3. Структура роздрібної ціни. 4. Точка беззбитковості при однономенклатурному виробництві. 5. Схема това...

073 «Менеджмент » Освітньо - наукова програма « Менеджмент»

Програма для проведення вступних іспитів Ступінь магістра Cпеціальність 073 В«Менеджмент В» Освітньо - наукова програма В« МенеджментВ»...... Назвіть основні тенденції в розвитку менеджменту на рівнях малого середнього та великого бізнесу. В чому полягає сутність постіндустріального суспільства, і які особливості менеджменту в ньому. Дайте...

142 Енергетичне машинобудування: Освітньо-наукова програма «Холодильні машини, установки і кондиціювання повітря» 2019

Програма для проведення вступних іспитів Ступінь магістра Спеціальність 142 “Енергетичне машинобудування“ Освітньо-наукова програма В«Холодильні машини, установки і кондиціювання повітряВ»..... ОСНОВНІ ЗАДАЧІ ВСТУПНОГО ІСПИТУ Вступний іспит ставить задачу оцінити комплекс теоретичних знань, отриманих абітурієнтом у період навчання на кваліфікаційному рівні бакалавра, рівень творчого мисле...

181 "Харчові технології": Освітньо-наукова програма "Сенсорний аналіз в харчових технологіях" 2019

Програма для проведення вступних іспитів Ступінь магістра Спеціальність 181 В«Харчові технологіїВ» Освітньо-наукова програма В«Сенсорний аналіз в харчових технологіяхВ»...... Сучасний стан харчової промисловості в Україні. Основні напрями її розвитку. Роль харчових продуктів у забезпеченні потреб споживачів, якість харчових продуктів. Вимоги до сировини для виробництва ха...

185 Нафтогазова інженерія та технології: Освітньо-наукова програма «Прогресивні технології транспортування та зберігання вуглеводневих енергоносіїв» 2019

Програма для проведення вступних іспитів Ступінь магістра Спеціальність 185 В«Нафтогазова інженерія та технологіїВ» Освітньо-наукова програма В«Прогресивні технології транспортування та зберігання ... ОСНОВНІ ЗАДАЧІ ВСТУПНОГО ІСПИТУ Вступний іспит ставить задачу оцінити комплекс теоретичних знань, отриманих абітурієнтом у період навчання на кваліфікаційному рівні бакалавра, рівень творчого мисле...

071 Облік і оподаткування: Освітньо-наукова програма "Облік і аудит" 2019

Програма для проведення вступних іспитів Ступінь В«МагістрВ» Спеціальність 071 В«Облік і оподаткуванняВ» Освітньо-наукова програма... ПЕРЕЛІК ТЕОРЕТИЧНИХ ПИТАНЬ з дисциплін „Գнансовий облік 1” та „Գнансовий облік 2”: 1. Синтетичний і аналітичний облік касових операцій. 2. Облік операцій на поточному рахунку. 3. Облік ко...

051 Економіка: Освітньо-наукова програма "Економіка підприємства" 2019

Програма для проведення вступних іспитів Cтупінь В«МагістрВ» Спеціальність 051 В«ЕкономікаВ» Освітньо-наукова програма В«Економіка підприємстваВ»...... 1. Підприємство як економічно самостійна первинна ланка господарської системи. Цілі підприємства. 2. Види об’єднання підприємств. Економічна доцільність об’єднання підприємств...

Підприємництво, торгівля та біржова діяльність: Управління бізнесом 2019

...... Програма для проведення вступного іспиту Ступінь магістра Спеціальність 076 В«Підприємництво, торгівля та біржова діяльністьВ» Освітня програма В«Управління бізнесомВ» (економічне спрямування) Суть...

181 "Харчові технології": Освітньо-наукова програма "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів" 2019

Програма для проведення вступного іспиту Ступінь магістра Спеціальність 181 "Харчові технології" Освітньо-наукова програма "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"... Технологія хлібопекарських виробів 1. Хлібопекарські властивості пшеничного та житнього борошна. Їх порівняльна характеристика. 2. Газоутворювальна здатність пшеничного борошна, методи визначення та...

181 "Харчові технології": Освітньо-наукова програма "Технології зберігання і переробки зерна" 2019

Програма для проведення вступного іспиту Ступінь магістра Спеціальність 181 "Харчові технології" Освітньо-наукова програма "Технології зберігання і переробки зерна"...... Асортимент, вихід круп і круп’яних продуктів, види помелів, асортимент і якість муки. Воднотеплова обробка зерна в технології круп’яного і мукомельного виробництва. Загальні принципи побудови тех...

Технології переробки фруктів та овочів в аграрному бізнесі 2019

Програма для проведення вступних іспитів Ступінь магістра Спеціальність 181 В«Харчові технологіїВ» Освітня програма В«Технології переробки фруктів та овочів в аграрному бізнесіВ»...... Овочеві натуральні консерви. Коротка порівняльна характеристика виробництва основних видів консервів. Технологія виробництва В«Зеленого горошкуВ», вплив технології на харчову цінність і зміну кольору...

Біотехнології та біоінженерія 2019

Програма для проведення вступних іспитів Ступінь магістра Спеціальність 162 В«Біотехнології та біоінженеріяВ» Освітня програма В«Біотехнології та біоінженеріяВ»...... Загальна характеристика сировинних ресурсів харчової біотехнології рослинного, тваринного і мікробного походження. Методи стандартизації. Основи технологій отриання ферментів (з сировини рослинного і...

181 "Харчові технології": Освітньо-наукова програма "Харчові технології" 2019

Програма для проведення вступного іспиту Ступінь магістра Спеціальність 181 "Харчові технології" Освітньо-наукова програма "Харчові технології"...... Роль продуктів харчування у забезпеченні потреб споживачів, їх якість та вплив на здоров’я. Основні завдання технології виробництва харчових продуктів. Класифікація продуктів в залежності від швидк...

Харчові технології: Технологічна експертиза та безпека харчової продукції 2019

...... Програма для проведення вступних іспитів Ступінь вищої освіти В«магістрВ» Спеціальність 181 В«Харчові технологіїВ» Освітня програма В«Технологічна експертиза та безпека харчової продукціїВ» Техно...

181 «Харчові технології» Освітня програма «Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості» 2019

Програма для проведення вступних іспитів Ступінь ма... Псування жирів (гідролітичне та окислювальне). Числа, що характеризують якість жиру. Які бувають типи емульсій жиру з водою? Склад молока. Санітарно-гігієнічні умови одержання молока на фермах. Харак...

Оцінка бізнесу і нерухомості 2019

Програма для проведення вступних іспитів Ступінь В«МагістрВ» Спеціальність 071 В«Облік і оподаткуванняВ» Освітня програма В«Оцін... ПЕРЕЛІК ТЕОРЕТИЧНИХ ПИТАНЬ з дисциплін „Գнансовий облік 1” та „Գнансовий облік 2”: 1. Синтетичний і аналітичний облік касових операцій. 2. Облік операцій на поточному рахунку. 3. Облік ко...

IT конструювання та обслуговування обладнання (зернопереробної галузі) 2019

Програма для проведення вступних іспитів Ступінь магістра Спеціальність 133 В«Галузеве машинобудуванняВ» Освітня програма В«IT конструювання та обслуговування обладнання (зернопереробної галузі)В» ... 800x600 Normal 0 21 false false false UK X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle...

Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології:Освітньо-наукова програма "Комп'ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації 2019"

... Комплексне завдання Особливість питань. Набір питань екзаменаційних білетів складає комплексне завдання з розробки сучасної цифрової системи автоматичного регулювання (САР) підвищеної динамічної точн...

242 "Туризм": Освітньо-наукова програма "Міжнародний туристичний бізнес" 2019

ПРОГРАМА для проведення вступного іспиту з фаху Спеціальність 242 В«ТуризмВ» Освітньо-наукова програма В«Міжнародний туристичний бізнесВ... ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА Наукова програма вступного іспиту з фаху для здобуття ступеню "магістр" грунтується на освітній програмі підготовки В«бакалавраВ» з туризму. Програма включає питання з ...

Підприємництво, торгівля та біржова діяльність: Міжнародна торгівля 2019

...... Програма для проведення вступного іспиту Ступінь магістра Спеціальність 076 В«Підприємництво, торгівля та біржова діяльністьВ» Освітня програма В«Міжнародна торгівляВ» Міжнародна торгівля: загальна...

Підприємництво, торгівля та біржова діяльність: Підприємництво у сфері виробництва, торгівлі та послуг 2019

...... Програма для проведення вступного іспиту Ступінь магістра Спеціальність 076 В«Підприємництво, торгівля та біржова діяльністьВ» Освітня програма В«Підприємництво у сфері виробництва, торгівлі та посл...

Харчові технології: Технології олійно-жирових продуктів і косметики 2019

Програма для проведення вступних іспитів Ступінь магістра Спеціальність 181 В«Харчові технологіїВ» Освітня програма В«Технології олійно-жирових продуктів і косметикиВ» ...... Охарактеризувати процес сушіння насіння, способи. Охарактеризувати фізичну сутність процесу пресування мезги в шнекових пресах. Охарактеризувати приймання олійного насіння. Навести схему дворазового ...

Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка: Електромеханічні системи з інтелектуальним керуванням 2019

...... Програма для проведення вступних іспитів Ступінь магістра Спеціальність 141 В«Електроенергетика, електротехніка та електромеханікаВ» Освітня програма В«Електромеханічні системи з інтелектуальним керу...

Обладнання переробних і харчових виробництв 2019 (ТЗ і ЗБ)

Програма для проведення вступних іспитів Ступінь магістра Спеціальність 133 В«Галузеве машинобудуванняВ» Освітня програма В«Обладнання переробних і харчових виробництвВ»...... Обладнання зернових виробництв 1. Технологія проектування. Експлуатація, контроль, моніторинг технологічного обладнання. 2.Розрахунок та проектування технологічного обладнання на основі комп’ютерн...

Екологія: Екологічний контроль та аудит 2019

Програма для проведення вступного іспиту Ступінь магістра Спеціальність 101 В«ЕкологіяВ» Освітня програма В«Екологічний контроль та аудитВ» ...... Екологічна політика в СЕМ Екологічні аспекти харчових виробництв в СЕМ Законодавчі та інші вимоги в СЕМ Цільові та планові показники в СЕМ Програми СЕМ Ресурси, обов’язки, відповідальність, повнова...

Задати питання