Програмадля проведення вступних іспитів

Ступінь бакалавра

Спеціальність 204«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Освітня програма «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

 

  1. Класифікація продукції м’ясопереробної галузі.
  2. Породи та кроси сухопутної птиці.
  3. Харчова цінність та хімічний склад м’яса сільськогосподарських тварин.
  4. Вплив генетики на співвідношення тканин м’яса.
  5.  Способи оглушення забійних тварин.
  6. Знекровлення забійних тварин. Напрями використання крові.
  7.  Ветеринарно-санітарний контроль у м'ясо-виробництві.
  8. Характеристика сировини тваринного походження для виробництва кормової продукції.
  9. Класифікація ковбас.
  10. Особливості технології виробництва м’ясних консервів.

Програмадля проведення додаткового вступного іспиту

Ступінь бакалавра

Спеціальність 204«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Освітня програма «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

  1. Підготування тварин до забою.
  2. Різновиди тканин м’яса. Їх промислове призначення.
  3. Харчова та біологічна цінність кролячого м’яса.
  4. Особливості обробки сухопутної та водо-плаваючої птиці.
  5. Способи холодильної обробки м’яса.