Пожалуйста, включите JavaScript! Как это сделать!

Факультет технології зерна і зернового бізнесу

Факультет технології зерна і зернового бізнесу


Декан
Декан
к.т.н., доцент
Соц Сергій Михайлович,
ауд. Б-306,
тел. 712-41-86


Сайт факультета

Україна є одним з лідерів на світовому ринку зерна, тому потребує постійного оновлення ресурсного потенціалу, одним з елементів якого є кадрова складова. 
Ринок зерна розвивається таким чином, що потребує виходу за межі однієї країни та все більшу інтеграцію у світову економіку. Так, у 2018 році тільки експорт зернових з України забезпечив середньомісячне надходження валютної виручки в сумі 0,6 млрд. США. За 2018 рік завдяки збільшенню обсягів експорту агросектор забезпечив 28% валютних надходжень в нашу економіку.

Сьогодні факультет готує «Бакалаврів», «Магістрів» за традиційними спеціальностями:

  • Підприємництво, торгівля та біржова діяльність;
  • Харчові технології (1. Технології зберігання і переробки зерна, 2. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів);
  • Галузеве машинобудування (Обладнання переробних і зернових виробництв).

На вимогу сучасного розвитку галузі хлібопродуктів відкрито наступні «Освітні програми»:

- Міжнародна торгівля;

- Управління бізнесом;

- Технологія кондитерських виробництв;

- Кормова біоінженерія;

- IT конструювання  та обслуговування обладнання (Зернопереробної галузі).

Сьогодні факультет готує бакалаврів за спеціальностями

Підготовка магістрів на факультеті здійснюється за спеціальностями:

076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність»

Освітньо-професійні програми:

"Міжнародна торгівля"

"Управління бізнесом"

076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність»

Освітньо-професійні програми:

"Міжнародна торгівля"

"Управління бізнесом"

133 «Галузеве машинобудування»

Освітньо-професійні програми:

«Обладнання переробних і зернових виробництв»

«IT конструювання та обслуговування обладнання (зернопереробної галузі)»

133 «Галузеве машинобудування»

Освітньо-професійні програми:

«Обладнання переробних і зернових виробництв»

«IT конструювання та обслуговування обладнання (зернопереробної галузі)»

181 «Харчові технології»

Освітньо-професійні програми:

«Технології зберігання і переробки зерна»,

«Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»

«Технологія кондитерських виробництв»

«Кормова біоінженерія»

181 «Харчові технології»

Освітньо-професійні програми:

«Технології зберігання і переробки зерна»,

«Кормова біоінженерія»

«Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»

Освітньо-наукова програма

«Харчові технології»

Значна увага на факультеті приділяється науковій роботі студентів, в процесі якої вони оволодівають навичками самостійного проведення досліджень, вирішення складних організаційних та інженерних задач з використанням сучасних інформаційних технологій.

Випускники факультету ТЗіЗБ успішно працюють директорами елеваторів, мукомельних, круп’яних, комбікормових заводів, хлібозаводів, кондитерських і макаронних виробництв, керівниками економічних, технологічних відділів, начальниками цехів, завідуючими лабораторіями, головними інженерами, а також на підприємствах суміжних галузей, у відповідних науково-дослідних і проектних організаціях, викладають у вищих і середніх спеціальних навчальних закладах.

 

Додаткову інформацію про факультет технології зерна і зернового бізнесу можна знайти на web-сайті www.thikv.onaft.edu.ua

 

Задати питання