Одеський національний технологічний університет

ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: технології зберігання та переробки водних біоресурсів



Освітньо-професійна програма:

  • Технологія риби і морепродуктів

Подпись: ТЕХНОЛОГИЯ РЫБЫ И МОРЕПРОДУКТОВ –ДЛИТЕЛЬНАЯ ЖИЗНЬ БЕЗ БОЛЕЗНЕЙ!Сьогодні перелік рибних і морепродуктів налічує понад 800 видів.

В рамках спеціальності студенти вивчають технологію виробництва: рибних продуктів, паст, ікри, розібраних напівфабрикатів, рибних консервів і пресервів, швидкозаморожених готових страв.

Ці продукти виробляють на рибопромислових і переробних суднах морського флоту, а також в берегових умовах з риби, виловленої як в морях і океанах, так і у внутрішніх водоймах.

Студенти проходять виробничу практику на передових харчових підприємствах України - м Іллічівськ (ТМ «Водний світ»), ТОВ «Еліт-Одеса», ТОВ «Антарктика», а також на рибних підприємствах Росії, США (Аляска), Канади.

Наші випускники успішно будують свою кар'єру і плідно працюють керівниками, головними спеціалістами, менеджерами, начальниками змін і цехів, завідувачами лабораторіями, технологами харчових виробництв.

 








URL этой статьи:
http://pk.ontu.edu.ua/Page_98.html