Одеський національний технологічний університет

181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ:Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства



Освітньо-професійна програма "Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства" – студентів чекає комплексна практика на сімейних підприємствах Франції, на провідних, сучасних підприємствах України. Є можливість пройти стажування та навчання за програмою академічної мобільності у Чилі, Італії, Німеччині, Греції.

Виробнича практика проходить на сучасних підприємствах виноробної, пивної та безалкогольної галузях харчової промисловості.

Програма підготовки включає:

  •  «Технологія вина»
  •  «Технологія пива і  солоду»
  •  «Технологія слабоалкогольних та ароматизованих напоїв»
  •  «Мікробіологія харчових виробництв»

Одеський регіон має найбільші площі виноградників в Україні, а сама Одеса є крупним рекреаційним центром, що робить перспективною і престижною професію винороба, енолога, пивовара.

Підготовку студентів за вищезгаданими напрямками здійснює провідна в Україні кафедра Технології вина і енології, основоположниками якої були видатні вчені і педагоги.

Подпись: ВИНОДЕЛИЕ – ИСТОРИЯ, ПОЭЗИЯИ СОВРЕМЕННЫЕ ТЕХНОЛОГИИ!Основу навчальних програм і дисциплін, що вивчаються студентами, становлять традиції та інновації. З метою вдосконалення рівня підготовки за участю кафедри Технології вина і енології створені навчально-науково-виробничі комплекси, що дозволяють використовувати для навчального процесу виробничі ресурси передових підприємств України, сучасне аналітичне обладнання галузевих науково-дослідних інститутів (Національний інститут винограду і вина "Магарач", Національний науковий центр "Інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є.Таїрова").

Виробнича практика проходить на сучасних підприємствах виноробної і пивобезалкогольної галузей харчової промисловості ( "Французький бульвар", "Шабо", Миколаївське відділення ВАТ САН ІнБев Україна, "Оболонь" і ін.) В містах Одеса, Ялта, Севастополь, Артемівськ, Миколаїв та ін.

Кращі студенти нашого факультету проходять стажування у Франції, США, Болгарії та інших країнах.

Отримані знання, досвід дозволяють випускникам бути конкурентоспроможними на ринку праці. Вони успішно будують кар'єру і плідно працюють керівниками, головними фахівцями, начальниками змін і цехів, завідувачами лабораторіями, технологами, інженерами-хіміками акціонерних, приватних та спільних підприємств, в науково-дослідних і проектних організаціях, у вищих навчальних закладах не тільки в нашій державі, але і за кордоном (Білорусь, Молдова, Франція, Ізраїль, Чехія, Словаччина та ін.).

 







URL этой статьи:
http://pk.ontu.edu.ua/Page_97.html