Одеський національний технологічний університет

181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: Інноваційні технології ресторанного бізнесу (СВО Магістр)



Освітньо-професійна програма: Інноваційні технології ресторанного бізнесу
 
Спеціалізації і програми підготовки:
  • Інноваційні технології  страв  у сучасних закладах ресторанного бізнесу
  • Інноваційні напрямки ресторанного бізнесу (проектування сучасних закладів)
  • Інноваційні технології харчування різних верств населення (дитяче, шкільне харчування, спеціалізоване харчування - спортсменів, моряків, військовослужбовців та інш.)
  • Інноваційні впровадження у сучасні заклади ресторанного бізнесу
 
 
Випускники:
  • Керівники виробництв у закладах ресторанного бізнесу
  • Керівники курсів з підготовки спеціалістів для камбузів всіх видів судів
  • Керівники департаментів з харчування адміністрації всіх рівнів
  • Технологи виробництва, дієтологи
  • Фахівці зі створення і виробництва продуктів та страв нового покоління 
  • Експерти безпеки харчових продуктів
  • Експерти безпеки закладів ресторанного бізнесу
  • Співробітники митних лабораторій з експертизи продуктів харчування
 
На факультеті  створені спеціалізовані навчальні лабораторії:
  • Лабораторія «Організація ресторанного господарства»
  • Лабораторія «Організація готельного господарства»
  • Лабораторія «Барна справа і сомельє»
  • Лабораторія «Технологія продукції ресторанного господарства» з залою для дегустації і аудиторією для проведення майстер-класів з кулінарного мистецтва
  • Кабінет проектування і дизайну ресторанів, готелів з мультимедійним обладнанням
  • Комп'ютерний клас (оснащений сучасним професійним програмним забезпеченням по автоматизації роботи ресторану, готелю)
Для студентів усіх спеціальностей основний акцент при вивченні робиться на практичних аспектах (на реальних прикладах діючих закладів). Заняття проводять професіонали-практики, фахівці з ресторанного консалтингу, готельного бізнесу. Проводяться семінари і тренінги викладачів з ЗВО інших країн, а також відомих рестораторів і готельєрів Одеси, України та закордону.
Практична підготовка організована на провідних підприємствах готельно-ресторанного господарства, оздоровчих комплексах і базах відпочинку Одеси, південного берега Криму, Закарпаття. Кращі студенти проходять практику в Греції, Туреччині, Франції, Німеччині, а також в готелях і ресторанах США в рамках міжнародних програм.
Практична підготовка організована на провідних підприємствах готельно-ресторанного господарства, оздоровчих комплексах і базах відпочинку Одеси, південного берега Криму, Закарпаття. Кращі студенти проходять практику в Греції, Туреччині, Франції, Німеччині, а також в готелях і ресторанах США в рамках міжнародних програм.

 



http://nmv.ontu.edu.ua/opp/181m-itrb2018.pdf





URL этой статьи:
http://pk.ontu.edu.ua/Page_504.html