ОП "Міжнародний туризм" – міжнародний досвід, провідні країни світу, міжнародний туристичний ринок і туристичні потоки, організація туристичної діяльності, формальності в туризмі, бронювання квитків, формування туристичних пакетів, організація роботи туристичної компанії, організація роботи гіда, екскурсовода, різновиди туризму (сільський / зелений, круїзний, паломницький, винний, гастрономічний, діловий та ін.), дегустації в туризмі, кулінарний туристичний бізнес , вивчення гастрономії країн світу як національного надбання з елементами винного туризму, локальні продукти – як туристичні об'єкти, організація туристичної діяльності
Здобувачі вивчають освітні компоненти:
ПРИСВЯТИ СЕБЕ ТУРИСТИЧНОМУ
БІЗНЕСУ - ПІЗНАЙ СВІТ!
|
-
Організація туризму
-
Рекреація
-
Ринок туристичних послуг: міжнародний та регіональний аспекти
-
Туроперейтинг
-
Менеджмент та маркетинг в туризмі
-
Спеціалізований туризм
-
Анімація
-
Організація транспортних послуг
-
БУДЬ З НАМИ - ПОДОРОЖУЙ
ПО ВСЬОМУ СВІТІ!
|
Випускники:
-
Директора туристичних агентств, туроператорів, компаній, туристичних комплексів
-
Директори підприємств екскурсійного, курортного та розважального обслуговування
-
Туризмознавці
-
Екскурсоводи, гіди
-
Фахівець з туристичного обслуговування
-
Організатор подорожей (екскурсій)
-
Фахівець із організації дозвілля
-
Фахівець з розвитку сільського туризму
-
Фахівець із конференц-сервісу
-
Фахівець із спеціалізованого обслуговування
-
Інструктор оздоровчо-спортивного туризму (за видами туризму)
-
Фахівець із туристичної безпеки
-
Інструктор-методист з туризму
-
Інспектор з туризму
-
Менеджери (управителі) туристичних агентств та бюро подорожей
-
Менеджери (управителі) з організації діяльності туристичних агентств та бюро подорожей
-
Завідувач туристичного агентства
-
Начальник бази туристської
-
Начальник табору туристського
-
Фахівець із гостинності в місцях розміщення (готелі, туристичні комплекси та ін.)
Освітня програма СВО Бакалавр:
http://nmv.ontu.edu.ua/opp/242b-mt2022.pdf
Освітня програма СВО Магістр:
http://nmv.ontu.edu.ua/opp/242m-mm2022.pdf