Пожалуйста, включите JavaScript! Как это сделать!

ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: технології зберігання, консервування та переробки м'яса

Спеціальність 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: освітньо-професійна програма "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса" Технологія спецій і прянощів М'ясний ринок займає високу позицію серед тов......

ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: технології зберігання, консервування та переробки молока

Спеціалізації і програми підготовки: ««Технологія морозиваВ» В«Технології продуктів дитячого харчуванняВ» В«Технології масел і жирівВ» В«Безпека продуктів харчуванняВ» В«Технології сушки харчових п......

ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: технології зберігання та переробки водних біоресурсів

Освітньо-професійна програма: Технологія риби і морепродуктів Сьогодні перелік рибних і морепродуктів налічує понад 800 видів. В рамках спеціальності студенти вивчають технологію виробництва: рибних ......

ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: технології жирів та жирозамінників

Рослинні і тваринні жири - обов'язкові компоненти харчового раціону людини. Крім цього, натуральні і синтетичні жири, а також продукти їх переробки знаходять широке застосування при виробництві різни... На сьогоднішній день маргаринова, кондитерська, молочна та інші галузі харчової промисловості України мають значну потре...

ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: технологічна експертиза та безпека харчової продукції

Питання якості та безпечності харчової продукції стоїть особливо гостро у розрізі тенденції до євроінтеграції та розширення експортних ринків України. Відповідно до Закону України В«Про основ... Освітньо-професійна програма В«Технологічна експертиза та безпека харчової продукціїВ» забезпечує наступні теоретичні та професійні навики: основні поняття і принципи функціонування підприємств харчо...

ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ: комерційна діяльність і товарознавство та експертиза в митній справі

Спеціальність 076 В«Підприємництво, торгівля та біржова діяльністьВ»освітня програма: В«Комерційна діяльність і товарознавство та експертиза в митній справіВ»...... Одеська область – це провідний промислово-торговельний регіон на півдні України. Тенденції розвитку зовнішньо-економічної діяльності приводять до збільшення обсягів експортно-імпортних операцій чер...

204 ВИРОБНИЦТВО І ПЕРЕРОБКА ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Спеціальність 204 В«Виробництво і переробка продукції тваринництваВ»: освітня програма: В«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництваВ»...... Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу Одеської національної академії харчових технологій (ОНАХТ) запрошує на навчання випускників загальноосвітніх шкіл, пр...

Задати питання